Constanţa: Scăpăm de ninsori, vin ploile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis o nouă atenţionare cod galben, care a intrat în vigoare ieri la ora 15.00. Sunt vizate 25 de judeţe, printre care şi Constanţa şi judeţele vecine. Vor cădea precipitaţii însemnate cantitativ, vântul va bate cu putere, iar în unele zone se va forma polei – avertizează specialiştii.


Prefectul Claudiu Palaz, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a recomandat transportatorilot să restricţioneze circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în cazul în care vremea se va înrăutăţi.

Regia Autonomă Judeţeană de Apă a activat astăzi Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Abonaţii care se confruntă cu probleme le pot sesiza la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241/66.44.44.


Şcoli închise

Ieri, opt şcoli din judeţ au avut cursurile suspendate din cauza vremii nefavorabile. Nu au mers la cursuri elevii care învaţă la şcolile de arte şi meserii din Independenţa, Istria, Mihai Viteazu, Peştera şi şcolile cu clasele I - VIII din Amzacea, Dobromir, Dumbrăveni şi General Scărişoreanu.
Tot astăzi, nu au circulat trenurile personal Feteşti – Slobozia Veche şi retur, Slobozia Veche – Ciulniţa şi retur, Negru-Vodă – Medgidia, Slobozia – Veche, Bucureşti – Nord şi Bucureşti Nord – Slobozia – Veche.


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite