Constanţa: EXCLUSIV: Un militar s-a spânzurat pe o navă de scafandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un militar a fost găsit azi-dimineaţă, spânzurat la locul de muncă din Dana Militară a Portului Constanţa. Din primele cercetări, bărbatul s-a sinucis în timpul serviciului.

UPDATE 13.00- La Primăria Săveni nu se aflase de dispariția tânărului militar. Oamenii au rămas fără replică. „Doamne, nu-mi vine să cred! Cum a fost posibil așa ceva... bietul copil... Săracii oameni“, a rostit secretara, cu voce stinsă.
Părinții lui Cristian sunt despărțiți de mai mulți ani. Șeful  de post din comuna Săveni știa despre necazurile tânărului. „Cristian s-a certat, în urmă cu aproximativ o lună, cu tatăl său și nu s-a mai prezentat la locul de muncă. Atunci Marina militară a fost la un pas să îl declare dezertor“, a povestit agentul principal Viorel Stanciu.

UPDATE 11.00 - Tânărul era electrician pe nava Venus şi era din Judeţul Ialomiţa. El a fost găsit de colegi în compartimentul bucătărie, spânzurat cu o frânghie de o  ţeavă. Anchetatorii cred că militarul şi-a pus capăt zilelor azi - noapte. Nu a lăsat în urma lui niciun bilet de adio. Apropiaţii săi l-au caraterizat drept o persoană introvertită.

UPDATE 10.35 - Tânărul militar se numeşte Cristian Cuzmin şi are 22 de ani.

UPDATE 10.15 - Militarul s-a spânzurat pe vedeta militară Venus. Până acum, anchetatorii nu au făcut niciun fel de declaraţii cu privire la incident.

El a fost găsit în jurul orei 7.30 de colegii care intrau în tură pe nava pe care făcea de serviciu.

Cazul a fost preluat de către Parchetul Militar pentru elucidarea cauzelor care l-au determinat pe scafandru să îşi pună capăt zilelor. Din primele cercetări, tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor din dragoste.

Rămâneţi pe constanta.adevarul.ro pentru poze în EXCLUSIVITATE de la locul tragediei!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite