Constanţa: Şase focuri de armă pentru oprirea unui şofer în Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din Cumpăna este căutat de poliţişti pentru că a fugit de o patrulă care a vrut să îl oprească în trafic. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Marian Daniel Marcu se afla la volanul unei autoturism Mazda,  pe care îl conducea fără să aibă carnet de conducere.

În localitatea constănţeană Lazu, o patrulă de poliţie i-a făcut semn să oprească, însă tânărul a întors brusc maşina.

Marcu a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor şi a intrat pe un drum industrial, pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră. Poliţiştii au tras şase focuri de armă, încercând să-l oprească pe fugar.

După ce a mai condus încă patru kilometri pe drumul industrial, tânărul a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut în liziera unei păduri din zonă.

În maşina abandonată a fost găsit un alt bărbat din Cumpăna, proprietarul maşinii. Mihai Sandu (39 de ani) le-a spus poliţiştilor că autoturismul a fost condus de tânărul de 19 ani, deşi nu avea permis.

Poliţiştii îl caută şi acum pe Marcu, despre care spun că nu mai locuieşte la adresa din buletin.

„Am mers la adresa indicată, iar rudele spun că nu mai stă acolo de câteva luni. nu excludem posibilitatea ca tânărul să se ascundă la vreun prieten sau la vreo cunoştinţă“, a declarat agentul şef adjunct Ovidiu Zisu, de la Poliţia Cumpăna.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite