Constanţa: Şase accidente într-o singură zi. Opt persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Patru accidente au avut loc pe străzile din Constanţa, unul la Năvodari, iar altul la Amzacea în cursul zilei de sâmbătă. Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre accidente a avut loc la intersecţia dintre străzile Unirii şi Dorobanţi, din Constanţa. Un autoturism marca Renault cu numărul de înmatriculare BR 24 ACS nu a acordat prioritate şi a lovit un moped la intersecţia cu strada Dorobanţi. Conform poliţiştilor, conducătorul mopedului, un elev în vârstă de 17 ani, s-a ales cu mai multe vânătăi, dar şi cu o amendă pentru că nu poseda atestat de conducere.

Un alt accident a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu, în apropiere de Complexul Doi Cocoşi. Un autoturism Range Rover (CT 85 YGO) a evitat coliziunea cu un alt autovehicul, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism marca Toyota, cu numărul de înmatriculare  B 39 PHO. Pasagerii din cea de-a doua maşină s-au ales cu politraumatisme şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un autoturism s-a răsturnat în apropierea localităţii Amzacea. Şoferul şi pasagera din dreapta au fost transportaţi ulterior la spital, însă medicii au constatat că amândoi erau în stare de ebrietate. Şoferului i s-a întocmit dosar penal.


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite