Constanţa: Sărbătoare americană, pretext de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au colindat şi au recitat poezii creaţie proprie
Elevii au colindat şi au recitat poezii creaţie proprie

Elevii Grupului Şcolar „Ion Gheorgehe Duca“ s-au bucurat astăzi de un spectacol tematic organizat cu prilejul sărbătorii de Halloween. Protagonişti au fost copiii din clasele a XI-a A şi a XII-a B care au decis să le ofere o porţie de distracţie colegilor de liceu.

Evenimentul a avut ca scop proiectarea sărbătorii cu specific american în contextul şcolar şi informarea publicului despre obiceiurile specifice Halloween-ului.

Profesoara de limba engleză, Pelivan Valentina, a fost cea care a organizat spectacolul. Astăzi, elevii au avut prilejul de a recita poezii creaţie proprie şi au prezentat câteva superstiţii legate de noaptea de 31 octombrie, când se sărbătoreşte în mod tradiţional Halloween-ul.

Cei prezenţi la eveniment au avut ocazia de a viziona două scenete, „Trick or treat” şi „Frankenstein”, în care elevii au colindatu şi au spus într-un stil propriu povestea doctorului Frankestein.

Costumaţiile şi punerea în scenă au fost imortalizate în câteva fotografii. Spectacolul a avut loc la Centrul de Documentare şi Informare a liceului, la ora 14.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite