Constanţa: Şapte indivizi au fost prinşi la furat de produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost surprinse în noaptea de miercuri spre joi de jandarmi în timp ce se pregăteau să fure produse petroliere dintr-o conductă Petromar. Luaţi la întrebări indivizii au susţinut că veniseră la pescuit.

Jandarmii se aflau într-o misiune de patrulare în Poarta Albă  când au remarcat pe malul stâng al Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari mai multe persoane aflate în imediata apropiere de conductele Petromar, lângă două autoturisme. Necunoscuţii au dat cu ochii de jandarmi şi s-au urcat în maşini ca să fugă. Alte trei echipaje de jandarmi au sosit în ajutorul colegilor lor, maşinile suspecţilor fiind blocate.

Indivizii au fost identificaţi drept Saisuf Asan (18 ani), Petru Valentin (23 ani), Marian Bărbulescu (31de ani), Alexandru Cazacu (18 ani), Florin Grecu (25 de ani), Nicolae Ivan (27 de ani), Paul Plamenaţ (29 de ani). Ei au susţinut că veniseră pe malul canalului la pescuit însă jandarmii nu au găsit nici o unealtă de pescuit în maşini. În schimb au găsit mai multe unelte şi dispozitive de cuplare, un furtun, o bormaşină, robineţi şi alte dispozitive. Mai mult, în imediata apropiere, jandarmii au găsit şi o instalaţie artizanală folosită la sustragerea produselor petroliere, montată pe conducta de transport ţiţei a Petromar.

Cei şapte au fost duşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa pentru continuarea cercetărilor iar ulterior au fost predaţi poliţiştilor din Poarta Albă care le-au întocmit dosar penal. 



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite