Constanţa: Săniile au dispărut din hipermarketuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrada şi Mara se plimbă cu sania făcută de tatăl lor
Andrada şi Mara se plimbă cu sania făcută de tatăl lor

Niciun hipermarket din Constanţa nu mai are la vânzare sănii sau boburi. Stocurile au fost epuizate încă de vineri, iar aprovizionarea este blocată. TIR-urile cu marfă sunt înzăpezite pe drum.

Ninsorile au luat prin surprindere agenţii economici constănţeni, care nu au avut echipamente de sezon pe rafturi. Săniile au fost cele mai solicitate, rafturile hipermarketurilor fiind golite până la prânz.

În Carrefour, săniile şi boburile au fost vândute vineri, până la ora 11.00. „Săniile le aveam la vânzare la 104 lei, iar boburile la 30 de lei şi la 63 de lei, dar nu mai avem deloc. Avem comenzile făcute, însă nu ştim când se deblochează drumurile, ca să ajungă marfa la noi“, a declarat Viorica Dogaru, operator vânzări pe raion la Carrefour.

Situaţia este similară şi în hipermarketul Metro 2. Vizitatorii au mai găsit doar plăci de zăpadă şi farfurii. „Nu mai avem sănii de vineri. În niciun an nu am mai avut aşa solicitări şi niciodată nu ni s-a întâmplat să rămânem descoperiţi“, a spus Silvia Ene, angajat Metro 2.

Comercianţii aşteaptă să primească de luni sănii

Reprezentanţii Metro speră ca săniuţele să ajungă pe raioane luni, dacă drumurile vor fi deblocate, pentru ca TIR-urile să poată ajunge la Constanţa. La magazinul Brick, 12 sănii au fost vândute în mai puţin de 30 de minute. Părinţii dornici să îşi plimbe copiii cu sania prin zăpadă au venit în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, în speranţa că vor găsi o sanie.

„Copilul este în vacanţă, a nins şi nu avem sanie. Caut peste tot şi în fiecare magazin în care am intrat mi-au zis să revin luni“, a declarat Ştefan Tremurici, unul dintre părinţii aflaţi în căutare de sănii.

Nici Andrei Dan, tatăl unui băieţel de trei ani nu a găsit sanie. „Am căutat vineri seara la toate supermarketurile din oraş. Cei de la Carrefour mi-au zis să revin luni - marţi, pentru că atunci aşteaptă marfă“, a spus el.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite