Constanţa: Săgeata Stejaru va juca pe stadionul Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tulcenii dau bani grei să vadă jocul echipei
Tulcenii dau bani grei să vadă jocul echipei

Directorul executiv al Săgeţii Stejaru, Mihai Terzi, a depus dosarul în vederea licenţierii clubului pentru Liga I, iar stadionul ales pentru disputarea meciurilor pe teren propriu, în cazul promovării, este stadionul Farul.

„Am obţinut acordul pentru închirierea stadionului Farul de la ministerul care îl are în patrimoniu şi dacă vom promova în Liga I ne vom disputa meciurile de pe teren propriu la Constanţa“, a declarat Mihai Terzi.

Cum pe stadionul Farul îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu şi FC Farul Constanţa, directorul executiv al Săgeţii Stejaru nu vede niciun impediment să împartă stadionul cu echipa constănţeană, fiind puţin probabil ca cele două echipe să joace în aceeaşi ligă din următorul sezon.

Anunţul vine după ce Vicenţiu Iorgulescu, managerul Farului, a declarat că pe stadionul din Constanţa nu va juca altcineva în afară de echipa Farul.

Echipa din Stejaru se clasează pe locul trei în prima seria a Ligii a doua, la doar trei puncte de primul loc promovabil. Gruparea este finanţată de mai mulţi oameni de afaceri din judeţele Constanţa şi Tulcea, toţi de etnie aromână. Stejaru are cele mai scumpe abonamente din România, fiind vândute 150 de tichete în valoare de 2.000 de dolari fiecare, astfel asigurându-se doar din aceste abonamente 300.000 de dolari la bugetul echipei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite