Constanţa: Să redescoperim Techirghiolul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Techirghiol, în calitate de beneficiar, a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei pentru implementarea proiectului „Să redescoperim Techirghiolul“.

Obiectivul proiectului este creşterea contribuţiei turismului la dezvoltarea Regiunii de Sud-Est prin promovarea produselor turistice cu specific local şi a activităţilor de marketing turistic.

Obiectivul specific al proiectului este promovarea produselor turistice specifice staţiunii Techirghiol ca destinaţie turistică pentru tineret, cultură şi sănătate, iar grupul ţintă sunt turiştii români şi străini care vor vizita Techirghiolul în perioada 2010 - 2012.

„Beneficiari direcţi sunt turiştii actuali, aproximativ 67.190 de turişti români, şi străini. Vor fi angajaţi sezonieri şi permanenţi. Chiar şi în cadrul Primăriei Techirghiol vor fi angajate două persoane la departamentul de Publicitate, Relaţii cu Publicul şi Arhivă, care se vor ocupa de implementarea planului de marketing şi vor asigura continuitatea produselor cu specific local“, a declarat edilul din Techirghiol, Adrian Stan.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 753.395,80 de lei, din care 640.386,43 de lei sunt fonduri nerambursabile de la FEDR, de la bugetul naţional vin 97.941,45 de lei, iar cofinanţarea din partea bugetului local este de 15.067,92 de lei.

Proiectul se desfăşoară pe o perioada de 22 de luni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite