Constanţa: UPDATE A fost prins şoferul care a dărâmat cu maşina peretele unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a „redecorat“ bucătăria familiei
Şoferul a „redecorat“ bucătăria familiei

Poliţiştii sunt pe urmele unui şofer care a dărâmat peretele unei case din zona Brătianu şi apoi a fugit de la locul accidentului. 

Update Şoferul care a pus la pământ peterele casei din Brătianu a fost prins. Valentin Ilie (37 de ani) conducea un autoturism marca Dacia, înmatriculat CT 35 SGV. În varianta bărbatului, un alt şofer i-a tăiat calea, motiv pentru care a tras brusc dreapta de volan şi a intrat în casa familiei de constănţeni. Când a realizat ce a făcut, şoferul a fugit acasă, în cartierul Palas, unde se pare că îşi lăsase singur copilul de doar câţiva ani.

La testarea cu aparatul Drager, rezultatul a indicat că şoferul avea o alcoolemie de 0.28 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. Fugarul le-a spus poliţiştilor că a băut când a juns acasă, după producerea accidentului.

Update:
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00 la locuinţa familiei Nicolae. „Am auzit o bubuitură dar până să ne ridicăm noi din pat şoferul a fugit. Bine că nu eram în tura de dimineaţă că aş fi fost în bucătărie la ora aceea  şi m-ar fi omorât“, a declarat Viorica Nicolae (53 de ani). Impactul dintre maşină şi zid a fost atât de puternic încât toate obiectele din bucătăria familiei au fost mutate, iar zidăria efectiv spulberată.  Din fericire , conducta de  gaz a rămas neatinsă. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

Conducătorul auto a intrat în plin în casa situată la intersecţia I.C. Brătianu şi Nicu Mandai.  Martorii spun că peretele, din beton gros, a fost făcut una cu pământul. În urma impactului, frigiderul oamenilor au fost mutat în colţul opus al camerei. Poliţiştii îl caută pe şoferul care, după ce a pus la pământ unul dintre pereţii casei, s-a făcut nevăzut.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite