Constanţa: S-au distrat trăgând focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii unui cartier din Mangalia au tras o spaimă soră cu moartea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost treziţi din somn cu focuri de armă. Oamenii au sunat alarmaţi la 112.

Poliţiştii au descoperit că panica a fost provocată de mai mulţi tineri în stare de ebrietate care voiau să se distreze. Tineriii băuseră acasă la Alexandru Marius Tofan (22 de ani) din Mangalia şi aflând că acesta îşi cumpărase de câteva zile un pistol cu bile i l-au cerut să-i facă proba. Au ieşit în stradă, în cartierul Colonişti, şi au tras câteva focuri de armă în aer amuzându-se copios.

Poliţiştii veniţi la faţa locului să ancheteze cazul au stabilit că Tofan cumpărase pistolul de pe Internet, de la o firmă, însă nu obţinuse autorizaţia Poliţiei ca să-l deţină şi nu avea dreptul să îl folosească. Tofan este cercetat acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Anchetatorii vor îndrepta cercetarea şi împotriva reprezentanţilor firmei de unde a fost achiziţionat pistolul pentru că, spun poliţiştii, erau obligaţi să verifice dacă cumpărătorul era autorizat sau nu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite