Constanţa: UPDATE/ O asistentă de la Ambulanţă s-a aruncat în gol de pe podul Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane s-au adunat sub podul Agigea ca să caute trupul unei persoane care s-a aruncat aseară în gol de pe podul din localitatea Agigea.

Martorii, şoferii care tranzitau podul în acel moment, au susţinut că sinucigaşul ar fi un copil şi că l-au văzut în timp ce escalada balustrada de protecţie şi se arunca. Oamenii au sunat imediat la 112.

La ora 19.00, anchetatorii au reuşit să scoată la mal cadavrul unei femei, de 36 de ani, despre care martorii spun că lucrează ca asistentă la staţia de Ambulanţă Năvodari. Victima, Carmen Marcu, a fost identificată după actele pe care le ţinea în geantă. Oamenii legii nu au descoperit  niciun bilet de adio prin care femeia să îşi explice gestul extrem.

Colegii de la SMURD au făcut eforturi supraomeneşti să o salveze pe femeia pe care o aştepta acasă un copil de 6 ani. Au efectuat menevrele de resuscitare timp de mai bine de 45 de minute la faţa locului, iar apoi au lecat spre spital, unde au mai continuat pentru încă 15 minute. Toate eforturile au fost zadarnice. Colegii au fost nevoiţi să declare decesul.

Motivul pentru care femeia ar fi recurs la acest gest extrem pare să fie decizia soţului de a intenta divorţ.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite