Constanţa: Relaxare pe ritmuri de salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Pistol şi Aurel Trifu învaţă să danseze salsa
Simona Pistol şi Aurel Trifu învaţă să danseze salsa

Sălile de dans sunt frecventate atât de copii, cât și de vârstnici; Salsa, Merengue, Bachata, Cha-cha, Rueda de Casino sunt doar câteva din dansurile pe care constănțenii interesați le pot învaţa în aproximativ trei luni

Indiferent de serviciul pe care îl ai, dansul îţi poate schimba viaţa şi te poate ajuta să comunici mult mai uşor cu cei din jur. În plus, dincolo de distracţie, muzică, dans, în sălile de dans se leagă prietenii noi.

Instructorii de dans spun că Salsa este o opţiune de a-ţi colora viaţa, de a te relaxa după câteva ore de serviciu. Împreună cu partenera lui de dans şi de viaţă, Georgiana Petre, Marian Cristea încearcă să aducă puţină culoare şi veselie în viaţa constănţenilor prin cursurile de dans pe care le oferă, dar şi prin petrecerile de salsa din fiecare sâmbătă din clubul Cafe d’Art.

Instructorii de dans spun că au săptămânal în jur de 80-90 de persoane interesate să înveţe. Persoanele interesate de mişcare provin din toate clasele sociale şi au vârste cuprinse între 5 şi 55 de ani.

Un mod de relaxare

Ei spun că lumea vrea să se recreeze după muncă. „Oamenii muncesc mai mult ca în anii trecuţi şi au nevoie să se relaxeze. Aici învaţă dansuri latino tradiţionale, pentru că astea au mai puţine reguli şi sunt mai uşor de învăţat“ a precizat Marian. El este de părere că în circa trei luni oamenii pot dansa în club şi nu mai sunt stresaţi că nu se mişcă bine.

Marian şi Georgiana dau lecţii de dans  şi viitorilor miri. Pentru suma de 650 de lei, mirii au un număr nelimitat de şedinţe. „Ei nu pleacă de aici până nu învaţă să danseze“.

Citiţi mai multe în Adevărul de seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite