Constanţa: Regele Hagi dă clasă şi la petreceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi a cântat şi a dansat alături de invitaţii săi
Gheorghe Hagi a cântat şi a dansat alături de invitaţii săi

Participanţii la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Gheorghe Hagi au rămas cu o amintire de neuitat. Marilena Hagi a ţinut să îi organizeze soţului ei o aniversare memorabilă pentu împlinirea a 45 de ani.

În ciuda statutului pe care îl are, Hagi s-a dovedit a fi de o modestie rară. „A fost o atmosferă caldă, iar modestia lui Gică a făcut ca totul să iasă foarte frumos.
A făcut poze cu fiecare invitat în parte şi nu a stat o secundă la masa lui. S-a plimbat printre cei prezenţi să fie sigur să nu lipseşte nimănui, nimic“, a spus Dumitru Bocai, unul dintre invitaţi.

Se pare că fostul fotbalist a avut parte de nenumărate surprize de ziua lui. „Fetiţa lui, Kira, împreună cu verii ei au pus la punct un dar modern. Au fost foarte frumoşi.

Am descoperit că Hagi este un om complet: ştie să cânte, să danseze şi este foarte sensibil şi iubitor“, a spus şi Elena Frâncu, şeful Direcţiei Judeţene de Sport Constanţa.

„A primit cu multă bucurie darurile de suflet şi am admirat la familia sa modul în care ştiu să se distreze împreună, începând de la străbunică, bunică, părinţi şi până la copii“, a adăugat aceasta.

O mare familie

Pe lângă Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Ion Crăciunescu şi Victor Becali, la petrecerea lui Hagi a sosit şi Bogdan Stelea.

„A fost extraordinar. A fost o petrecere în familie“, a mai spus Elena Frâncu. „Ca o prăjitură bună într-o perioadă grea“, a conchis ea.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite