Constanţa: Reduceri la saloanele de remodelare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reduceri după sărbători
Reduceri după sărbători

Un pachet cu 65 de şedinţe de tratamente anticelulitice costă 990 de lei. Pentru a ajuta doamnele să scape de kilogramele acumulate după mesele copioase de Crăciun şi Revelion, saloanele de înfrumuseţare vin cu oferte atractive. 

La Contour Center, spre exemplu, un pachet cu 65 de şedinţe de împachetări anticelulitice şi antivergeturi, electrostimulare, vacuum şi tratamente cu ultrasunete costă 990 de lei. „Preţul era de 1.715 lei, dar noi am făcut reducere după sărbători. Cu toate acestea, solicitările au scăzut în comparaţie cu alţi ani. Sperăm să avem mai multe după mijlocul acestei luni“, a declarat Elena Olaru, managerul centrului. Cea mai solicitată terapie este electrostimularea. Metoda presupune montarea pe corp a unui număr de electrozi, care au rolul de a acţiona asupra musculaturii prin intermediul impulsurilor electrice. O şedinţă durează 45 de minute, iar specialiştii spun că echivalează cu şase - opt ore de fitness intens. 

„Multe dintre cliente au auzit că dă rezultate şi tocmai de aceea apelează la această procedură. Ele trebuie să ştie că rezultatele apar în funcţie de organismul fiecăreia dintre ele. Un pachet cu zece şedinţe de electrostimulare costă 200 de lei.

Oferte pentru mămici

La acelaşi centru, mămicile cu bebeluşi până în doi ani care prezintă certificatul de naştere al copilului primesc cadou trei şedinţe de slăbire rapidă şi o împachetare anticelulitică pentru orice abonament încheiat.

„Sunt eficiente aceste tratamente, însă pentru a da rezultate este nevoie şi de o dietă echilibrată. Eu am încercat electrostimularea şi am obţinut o piele mai fermă“, spune Ioana Oprea (39 de ani).

La salonul Kutee, zece şedinţe de masaj de relaxare, anticelulitic şi de fermitate costă 390 de lei. Clientele care iau acest pachet primesc gratuit un tratament care combate celulita.

La Hera Body Care, în zilele de duminică clientele beneficiază de reducere de 30% pentru al doilea serviciu solicitat. La acest centru o şedinţă de împachetări cu alge marine costă 40 de lei.

Tratamente cu bambus şi ciocolată

Clientele cu dare de mână pot apela la serviciile saloanelor de patru şi cinci stele. La Cocor SPA, în Neptun, una dintre cele mai căutate ritualuri este Chocolate decadence, care hidratează pielea, sau masajul cu beţe de bambus (170 de lei 45 de minute), care reduce tensiunea musculară şi psihică, reactivează circulaţia, combate celulita.

La Tulip SPA, de la hotelul Vega din Mamaia, zece şedinţe de tratament pentru fermitate costă 1.100 de lei. Doamnele care aleg acest pachet primesc bonus o şedinţă de aromoterapie antistres şi o şedinţă de detoxifiere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite