EXCLUSIV Adevărul în 170 de secunde: Mircea Băsescu îl atacă pe Nistorescu şi povesteşte cum a început relaţia lui cu Bercea Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, se laudă cu faptul că are relaţii strânse cu diverse personaje influente din politică şi justiţie şi este ferm convins că acestea îl vor ajuta să scape nepedepsit după ce a încercat să-şi omoare nepotul.

Urmăriţi în exclusivitate o înregistrare în care fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, dezvăluie cum a început relaţia sa de cumetrie cu interlopul oltean Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

De obicei reţinut în declaraţii, Mircea Băsescu a lansat un atac dur la adresa ziaristului Cornel Nistorescu şi a postului Realitatea TV.

Corupţia atinge şi Vama Galaţi/Vezi aici cum "vameşul lui Băsescu" a fentat procurorii anticorupţie timp de şase luni de zile

„Mi-a zis că are dosarele închise“

Naşul Băsescu spune că l-a întrebat pe Bercea despre dosarele sale după câteva zile de la izbucnirea scandalului în presă. „Mi-a zis că are şapte dosare închise cu neînceperea urmăririi penale. Nu vă supăraţi, dar domnul Adrian Năstase nu are dosarele închise cu NUP“, a spus Băsescu.

„Cui ar fi trebuit să-i cer voie să botez? Lui Bolcaş? Lui Sorin Roşca Stănescu? Lui Nistorescu? Văd că domnul Nistorescu nu are nicio mustrare că a nenorocit doi oameni cu maşina. După ce a accidentat doi tineri cu maşina este în libertate, bine merci. Nu-i crapă obrazul de ruşine? Din 2008 el împroaşcă cu noroi. Care-i diferenţa dintre ei?“, se întreabă fratele preşedintelui referindu-se la accidentul soldat cu doi răniți produs în 2008 de ziaristul Cornel Nistorescu.

Fratele preşedintelui are şase fini

Mircea Băsescu a botezat şase fini şi nu ar mai refuza încă unul. Cel mai mare fin al fratelui preşedintelui are acum 40 de ani. „Nu regret că am botezat niciun copil şi, indiscutabil, voi boteza şi în viitor“, afirmă Băsescu.

Ultimul copil pe care l-a creştinat este Doiniţa Renata, nepoata interlopului craiovean, Bercea Mondial. „Cred că are un an acum. Poartă numele soţiei mele, nu «Televizor» sau «Plasmă» cum se amuzau pe la televizor“, afirmă Băsescu.

Pe fetiţă a mai văzut-o o singură dată şi nici la moţ nu a putut fi prezent, întrucât a fost plecat din ţară. De oficiile de naşă s-a ocupat doar soţia lui, Doina Băsescu.

Creştinarea micuţei Doiniţa Renata, care poartă şi numele naşei de botez, a avut loc la Catedrala Navigatorilor din Constanţa la 31 ianuarie 2010. Petrecerea a avut loc în aceeaşi seară la un hotel din staţiunea Eforie Nord. Invitaţi au fost doar apropiaţii, maximum 30 de persoane. Băsescu a dansat cot la cot cu invitaţii. Petrecerea a durat maxim trei ore.

„Vecinul s-ar putea să nu mă mai salute. Şi mi-ar părea rău“

Băsescu s-a obişnuit cu atacurile îndreptate împotriva sa. Spune că urmăreşte destul de rar emisiunile la televizor. „Trebuie să remarc lipsa de profesionalism a celor de la Realitatea TV care a trunchiat declaraţiile mele vizavi de ceea ce-am declarat“, spune Băsescu.

„Eu ştiu ce fac. Familia mea ştie despre ce-i vorba, angajaţii mei ştiu ce se petrece în această firmă, numai că vecinii mei, care tot aud la televizor cum fac eu aici trafic cu armament, s-ar putea într-o bună zi să se întrebe dacă nu-i aşa. Şi bătrânul de vizavi s-ar putea să nu mă mai salute. Şi mi-ar părea foarte rău“, mărturiseşte Mircea Băsescu.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite