Constanţa: Raluca Elena Ene eleva care oferă soluţii ECO de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Elena Ene confecţionează bijuterii din materiale reciclabile
Raluca Elena Ene confecţionează bijuterii din materiale reciclabile

Eleva a experimentat stilul ECO după ce a câştigat o tabără de profil din Italia. A continuat conceptul şi a realizat bijuterii din materiale recondiţionate.

La Târgul de soluţii ECO organizat de ONG Mare Nostrum cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre, Raluca a propus o idee ingenioasă: bijuterii din materiale reciclabile. La standul ei, cei prezenţi au putut admira bijuterii deosebite şi practice.

Bijuterii din capace de bere

Ea apreciază că orice lucru care aparent este nefolositor poate fi folosit pentru a da viaţă unui obiect nou. Un exemplu propus la Târgul de soluţii ECO a fost o pereche de cercei din capace de bere. Am lucrat cercei din capace de bere, cărora le-am pus agăţători, puţină sârmă, iar la final i-am pictat cu ojă. Acelaşi model l-am făcut şi pentru un medalion“, spune tânăra.

Raluca se află la prima experienţă handmade şi mărturiseşte că este uşor să-ţi confecţionezi bijuterii. „Nu mă pasionează ideea de a purta astfel de obiecte, dar sunt practice şi, dacă eşti fan handmade şi dacă ai idei, poţi face singur acasă orice doreşti“, susţine eleva.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite