Constanţa: Răducu Mazăre, manechinul mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cămăşile purtate de Răducu Mazăre sunt personalizate cu monograme
Cămăşile purtate de Răducu Mazăre sunt personalizate cu monograme

La doar 16 ani, Răducu a mijit demult ochii în lumea mondenă; sâmbătă noapte, în clubul constănţean Wish, băiatul primarului Radu Mazăre a defilat în noile creaţii ale mamei sale, Florianina Petcu.

Pasiunea pentru cămăşi unicat a băieţilor din familia Mazăre se pare că a fost muza colecţiei. De această dată, a fost vorba despre cămăşi personalizate cu monograme.

„Am prezentat colecţia de primăvară ce cuprinde cămăşi bărbăteşti care se adresează cluberrilor, dar şi celor care au în program mese romantice sau întâlniri de afaceri şi doresc să se prezinte într-un mod elegant, dar, în acelaşi timp, modern“, a spus Florianina Petcu.

Dacă vrei o cămaşă care defineşte de ceva vreme stilul Mazăre, te costă 225 de lei, iar creatoarea a declarat că poate face, la cerere, orice monogramă.

„Mă prind foarte bine“

Alături de 12 manechini profesionişti, Răducu s-a prezentat fără emoţii, ba chiar degajat şi într-un stil elegant. Întrebat dacă este un nou hobby, acesta a spus că nu visează la o carieră de fotomodel.

„Am prezentat câteva cămăşi pe care chiar le şi port şi îmi plac pentru că mă prind foarte bine“, a spus Răducu la puţin timp după ce a coborât de pe podium şi şi-a felicitat mama pentru colecţie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite