Proxenetul minorei s-a predat Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Maria Mareş nu vrea să meargă la şcoală
Mădălina Maria Mareş nu vrea să meargă la şcoală

Poliţiştii din Mangalia îl căutau de mai bine de o săptămână pe Zoro Mustafa (33 de ani), însă bărbatul dispăruse de la domiciliu, iar rudele sale au susţinut că habar nu au unde este. El a venit de bunăvoie la Poliţia Mangalia

Anchetatorii au luat „urma“ lui Zoro după ce au descoperit o fată de 15 ani, Mădălina Maria Mareş, prostituându-se în Mangalia. Tânăra era aşteptată în apropiere de un taximetrist, gata să o conducă acolo unde ar fi comandat clienţii. În timpul audierilor, adolescenta a mărturisit că nu are părinţi şi trăieşte prin centre de plasament şi că a fost racolată de Zoro din Mangalia. Proxenetul mai „dispunea“ şi de serviciile altei minore, Ana Maria Carp (17 ani) la acest moment fugită.

Adolescenta le-a povestit anchetatorilor că Zoro le-a învăţat ce au de făcut, după care le-a scos la produs. Banii îi aduna proxenetul, iar fetele primeau mâncare, haine şi uneori... vopsea de păr.

A pozat în salvator

Zoro şi-a trimis la înaintare avocatul, angajat de familie, care s-a prezentat la Poliţie pentru a depune o delegaţie de reprezentare. Câteva ore mai târziu, anchetatorii s-au trezit cu Zoro în persoană, la Poliţie. Bărbatul a fost de acord să fie audiat, însă a susţinut că nu a fost peştele Mădălinei. El a pozat în salvator. „A declarat că soţia lui le-a adunat pe cele două fete de pe stradă, de milă, şi le-a oferit un acoperiş deasupra capului contra unei chirii modice“, a spus Cristian Popescu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Mangalia.

Principalul martor este de negăsit

Mai mult de atât, Zoro a precizat că ar fi venit mai devreme să se predea dacă nu ar fi fost plecat din ţară, la o înmormântare în Germania. Proxenetul a spus că imediat ce a auzit de la rude că este căutat de poliţişti a venit repede să vadă despre ce este vorba. Dosarul lui Zoro a fost trimis procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care nu au propus, încă, arestarea preventivă a suspectului.

Principalul martor al oamenilor legii, Mădălina Maria Mareş, a fugit din Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii „Gheorghe Hagi“ în urmă cu o săptămână şi este căutată de poliţişti, ca să nu ajungă din nou pe mâna proxeneţilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite