Constanţa: Programul casieriilor Enel Electrica în perioada Sărbătorilor de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada Sărbătorilor Pascale, toate casieriile Enel Energie din judeţul Constanţa vor fi închise în zilele de sâmbătă, 3 aprilie, duminică, 4 aprilie, şi luni, 5 aprilie, urmând ca de marţi să revină la programul obişnuit de lucru.

În zilele în care casieriile vor fi închise, clienţii Enel care doresc să îşi achite factura de electricitate energie electrică pot utiliza şi modalităţile alternative de plată. În numerar pot achita factura la magazinele şi supermarketurile care au afişată sigla „paypoint“ şi „payzone“, pe baza facturii. Plăţile se mai pot face şi prin reţeaua de bancomate BCR, BRD, ING Bank - prin Self Bank şi Express Payments şi Unicredit Ţiriac Bank. Pe internet se pot face plăţi prin BCR - Click 24 Banking BCR, BRD - BRD-NET, Citibank - Citibank Online, ING Bank - Home Bank, Unicredit Ţiriac Bank - Online Banking şi BusinessNet sau la orice bancă din România care oferă acest serviciu.
 
Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite