Constanţa: Prinţul Paul este sigur că va rezolva problema executării silite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Lia şi prinţul Paul de România riscă să fie executaţi silit
Prinţesa Lia şi prinţul Paul de România riscă să fie executaţi silit

Aflat la Constanţa, la înmormântarea Elenei Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, Prinţul Paul al României a dat de înţeles că nu se teme de ameninţarea cu executarea silită lansată de Curtea Supremă din Anglia.

„Este o mică neînţelegere în familie însă totul se va rezolva. Ne vom ocupa de toate problemele“, a declarat prinţul pentru Adevărul de Seară Constanţa.

Curtea Supremă din Anglia cere judecătorilor români să-l execute silit pe Prinţul Paul pentru o datorie de aproximativ 2 milioane de euro. Magistraţii englezi au decis ca prinţesei Lia şi soţului său, prinţul Paul de România, să le fie indisponibilizate proprietăţile din Anglia, din Ţara Galilor şi din România.

Potrivit Adevărul.ro, Înalta Curte de Justiţie - Divizia Queen's Bench a decis, la 2 iunie 2010, în dosarul cu numărul HQ 10X00866, că prinţul Paul de România, „cunoscut şi sub numele de prinţul Paul, Paul Lambrino, Paul Philippe de Hohenzollern", şi prinţesa Lia a României, „cunoscută şi sub numele de prinţesa Lia, Lia Triff, Lia de Hohenzollern şi Lia Georgia Hohenzollern", să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline (peste 2 milioane de euro).

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite