Constanţa: Trei tineri au fost prinşi în timp ce schimbau numerele de înmatriculare la un BMW seria 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Dragotă (21 de ani), Alexandru Dobrinciuc (21 de ani) şi Gevorg Saravijan (29 de ani), toţi din Mangalia, au fost prinşi, ieri dimineaţă, în timp ce demontau plăcuţe de înmatriculare de la un BMW seria 5 şi încercau să le înlocuiască cu un alt set. Ei au fost prinşi la ora 4.00, pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Cei trei bărbaţi au fost depistaţi de o patrulă din cadrul Secţiei 2, ieri, în jurul orei 4.00. „În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost stabilit că autoturismul, în valoare de 23.000 de euro, care aparţine unui cetăţean turc domiciliat în Constanţa, a fost sustras de pe Bulevardul Tomis", se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

BMW-ul prezenta urme de forţare la sistemul de închidere al portierei stânga faţă, yala lipsea. Poliţiştii mai spun că motorul a fost pornit cu ajutorul unei chei de contact suspectată că ar fi contrafăcută şi adaptată electronic.

Oamenii legii au mai găsit în interiorul autoturismului un dispozitiv electronic pentru citire frecvenţă radio, o staţie emisie-recepţie walky-talky şi o cheie brută pentru autoturisme marca BMW.

Dragotă, Dobrinciuc şi Saravijan au fost reţinuţi, ieri, de poliţişti pe bază de ordonanţă. Ei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite