Constanţa: Primăria Tulcea face arteziană în mijlocul unui lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aici va fi construită fântâna arteziană
Aici va fi construită fântâna arteziană

Municipalitatea va aloca suma de 500.000 lei pentru a construi o arteziană în lacul Ciuperca, situat în centrul orașului

Primăria din Tulcea are în plan realizarea unei noi arteziene, de data aceasta în mijlocul unui lac. Aceasta va fi cheltuiala numai pentru lucrările în sine, dar cheltuiala este mai mare. 15.000 RON au fost cheltuiţi în primele luni ale acestui an pentru studiu de fezabilitate care atesta posibilitatea realizării acestei investiţii.

Viceprimarul George Blejan spune că suma nu este nici pe departe atât de mare, şi că, practic, o astfel de construcţie nu poate să coste niciodată 500.000 de lei. „Suma alocată prin buget nu este numai pentru arteziană, ci şi pentru lucrările adiacente acestei investiţii. Mă refer aici la finalizarea lucrărilor la staţia de pompare, dar şi la instalaţia de dezaerare, fără de care apa şi-ar schimba mirosul“, a declarat viceprimarul Blejan.

În momentul de faţă, lacul Ciuperca este în plin proces de reconstrucţie ecologică. Proiectul, finanţat din fonduri de mediu, respectiv din bugetul local, trebuia să fie gata în iunie 2009.

Citiţi mai multe în

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite