Constanţa: FOTO Primăria Techirghiol îşi trimite doi angajaţi la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a încercat norocul la Loto, edilul-șef al urbei Adrian Stan are o nouă idee trăznită. Contabilul Mitică Cealera (26 de ani) şi casiera Cătălina Bedregeanu (25 de ani) vor participa la preselecţia care va avea loc sâmbătă, 15 ianuarie, la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Cei doi angajaţi ai Primăriei Techirghiol au fost înscrişi în concurs de primarul Adrian Stan. „Le-am propus să participe şi, dacă vor câştiga, să doneze o parte din bani Consiliului Local pentru cofinanţările noastre de proiecte, acolo unde avem probleme. Este, de asemenea, şi o modalitate de a ne face promovare“, a spus Adrian Stan.

Mai citiţi şi: Primăria Techirghiol joacă la Loto

Au dansat populare

Contabilul Mitică Cealera şi casieriţa de la Taxe şi Impozite au mai dansat, timp de 10 ani, la Ansamblul de dansuri populare Pescăruşul din Techirghiol.

Mitică Cealera este contabil la Primăria Techirghiol

image

„Mitică lucrează de doi ani la noi, iar Cătălina urmează să ocupe postul unei alte angajate care este în concediu de creştere a copilului. Sunt talentaţi şi sunt sigur că locuitorii din Techirghiol şi din Constanţa îi vor susţine şi vor sta cu sufletul la gură la evoluţiile lor“, a mai zis edilul. 

Donează 50% din câştig

Cătălina a răspuns cu mare plăcere invitaţiei primarului, mai ales că-şi dorea de ceva timp să se înscrie în concurs. „Dacă voi câştiva, voi da 50% din bani Consiliului Local“, mărturiseşte Cătălina Bedregeanu.
Cătălina Bedregeanu lucrează la serviciul de Taxe din Impozite la Primăria Techirghiol

image


Mitică ar dori ca măcar el sau colega lui să ajungă în concurs. „Dacă nu ne înscria primarul, noi nu participam, de aceea mi se pare corect să-i dăm o parte din câştig, care este de 60.000 de euro, în cazul în care câştigăm“, a spus şi Cealera.

Amândoi cunosc foarte bine jocul popular, însă spun că sunt dispuşi să depună efort şi să înveţe orice dans din concurs.

Dorinţe de edil

Primarul din Techirghiol şi-ar dori ca cei doi angajaţi ai primăriei să-i aibă ca parteneri pe fata sau băiatul unui director de bancă sau din Ministerul de Finanţe.

Primarul Adrian Stan (centru) i-a înscris pe cei doi la concursul „Dansez pentru tine"

image

„Poate aşa ne ajută pentru cofinanţări. Spre exemplu, avem un proiect transfontalier, pentru a face o grădină botanică la fel ca cea de la Balcic, pe malul lacului Techirghiol, cu fonduri europene. Numai că noi nu avem 11.000 de euro pentru a contribui cu partea noastră din sumă. Dacă ar câştiga, Cătălina şi Mitică ne-ar putea dona această sumă“, speră Adrian Stan.

Primarul joacă indemnizaţiile consilierilor la Loto

Pentru a aduce bani la bugetul local, primarul din Techirghiol a aprobat, la finalul anului trecut, un proiect de hotărâre prin care consilierii locali să doneze o parte din indemnizaţia lunară pentru a cumpăra bilete la Loto 6/49, iar eventualul câştig să fie investit în proiecte de dezvoltare a urbei. Edilii au ales numerele 43, 21, 9, 11, 5, 4, 19, 35, 24, pe care le joacă lunar cu un bilet de 200 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite