Constanţa: Prigoană a închiriat o cameră de hotel pentru cadourile de la botez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâncare ecologică, covor roşu roşu întins de la recepţia hotelului, apoi pe scări, până la etaj, râuri de şampanie fină şi zeci de buchete de flori, aşa au fost întâmpinaţi invitaţii la hotelul Malibu (4 stele) din Constanţa, unde a avut loc petrecerea de botez a lui Eduard Gabriel, mezinul familiei Prigoană.

Aproximativ 200 de invitaţi, apropiaţi ai cuplului Adriana Bahmuţeanu - Silviu Prigoană, s-au distrat aseară la petrecerea de botez a lui Eduard Gabriel.

Ei au fost desfătaţi cu mâncăruri ecologice, chinezeşti şi şampanie. „Au fost numai apropiaţi şi nu am vrut să le dăm fonfleuri, fructe de mare şi carne împănată, să mai facă nu ştiu ce şi să ajungă la spital“, a spus Silviu Prigoană.

FOTO şi VIDEO Bebeluşul familiei Prigoană a primit taina sfântului botez. Fraţii îi urează să ajungă primar la Constanţa peste 40 de ani

Adriana a primit zeci de buchete de flori, iar micuţul Eduard Gabriel sute de icoane şi cruciuliţe. Pentru cadourile băieţelului, familia Prigoană a închiriat o cameră de hotel.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite