Constanţa: Preot arestat pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parohul bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Chitila, Ion Adrian Alexandrescu a fost reţinut şi se află în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa. Pe numele său fusese emis mandat de arestare în lipsă sub învinuirea de trafic de influenţă.

Surse judiciare au spus că preotul Alexandrescu s-ar fi dat de bunăvoie în mâna poliţiştilor declarând că abia aflase că este căutat. El a fost încarcerat. Preotul a cerut prin apărător eliberarea sub control judiciar, cerere ce urmează a fi judecată de instanţă.

Magistraţii constănţeni au emis mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele prelatului în data de 20 aprilie. Alexandrescu cercetat în același dosar cu Victor Ciocoiu, un bucureștean arestat în data de 28 februarie 2011 de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța. Anchetatorii au spus că cei doi au pretins bani de la o femeie care avea de recuperat despăgubiri de sute de mii de euro de la stat. În schimbul banilor cei doi au intervenit pentru ca femeia să primească despăgubiri mai repede.

Patimi penale în Săptămâna Mare: Preot fugar arestat în lipsă pentru trafic de influență

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite