Constanţa: Prefectura Tulcea interzice autoturismelor nepregătite să iasă din localităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Tulcea a emis un ordin prin care se interzice părăsirea localităţilor de către autoturismele neechipate de iarnă date fiind condiţiile deosebite de circulaţie pe drumurile judeţene.

„Am dispus lucrătorilor MAI să încerce să oprească şoferii care vor să plece la drum, mai ales pe cei cu autoturisme neechipate de iarnă. Sigur că mai sunt şi necesităţi, iar acestea vor fi tratate separat, cei care au urgenţe deosebite. Drumurile sunt foarte grele din cauza viscolului. Drumarii sunt pregătiţi să intervină, dar pe viscol se intervine degeaba. Aşteptăm să se potolească pentru a trece la curăţarea drumurilor, până atunci se intervine în situaţii speciale. Până la prânz nu am avut situaţii deosebite, nici victime“, a declarat prefectul Vasile Gudu.

Singura situaţie de urgenţă s-a înregistrat la Sarnasuf, acolo unde o localnică a fost nevoită să nască acasă cu ajutorul familiei deoarece ambulanţa nu a putut ajunge la ea azi-noapte. Abia azi-dimineaţa ea a fost transportată la spitalul din Tulcea, dar starea de sănătate a femeii şi a noului născut  nu a ridicat probleme.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite