Constanța: Polus Center va deveni Maritimo Shopping Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul mall care se construiește în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu nu se va mai numi Polus Center. Firme ca Decathlon, C&A sau H&M își vor deschide porțile pentru cumpărătorii constănțeni la Maritimo Shopping Center abia în a doua jumătate a anului 2011.

Lucrările la mall-ul de pe Bulevardul Aurel Vlaicu avansează repede. Au fost finalizate deja lucrările la faţada şi acoperişul centrului comercial, iar activităţile de construcţie sunt în toi, pentru a putea onora deschiderea planificată în a doua jumătate a anului 2011.

130 de unităţi de retail, un hypermarket, un cinematograf, zona de restaurante și fast food, electronice, divertisment şi multiple ancore din domeniul modei vor putea fi găsite în noul mall.

„Maritimo Shopping Center va fi cel mai mare centru comercial din regiunea Constanței și va combina facilitățile comerciale cu cele de agrement“, a declarat Eduard Zehetner, CEO și membru al Comitetului de Conducere al investitorului IMMOFINANZ Grup.

Suprafața închiriabilă a centrului comercial este de peste 50.000 de metri pătrați. Maritimo Shopping Center va dispune de 2.200 locuri disponibile în parcările exterioare cât și în cele acoperite.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite