UPDATE: Poliţiştii constănţeni s-au „alăturat“ protestului benzinarilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora 17.00, la peco Petrom de pe Bulevardul Mamaia, vizavi de hotel Bulevard, s-au aşezat la rând peste 20 de maşini pentru a alimenta. Este vorba despre un protest prin care şoferii vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la preţul mare al combustibililor.

UPDATE ora 17.22: Şoferii care au venit în această seară să-şi strige nemulţumirile spun că au aflat de protest de pe site-ul de socializare Facebook.



UPDATE ora 17.18:
Peste 20 de protestatari s-au urcat la volan şi aşezaţi în coloană şi s-au deplasat cu o viteză foarte mică spre unitatea peco de pe strada Soveja, de langă City Park Mall.

image

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU PROTESTUL ŞOFERILOR LA BENZINĂRII

UPDATE ora 17.06: Pe maşinile protestatarilor sunt lipite afişe cu mesaje precum „Bulgaria, vrem să fim copiii tăi“ sau „Adrian Sobaru, eroul nostru“. Tot în semn de protest, tinerii care au blocat staţia peco de pa Bulevardul Mamaia şi-au împins reciproc maşinile, refuzând să pornească motoarele.

UPDATE ora 17.02: Un tânăr şofer de 20 de ani se declară nemulţumit de preţul combustibilului. „În Italia spre exemplu, preţul benzinei este acelaşi, dar italienii au salarii de peste 1.000 de euro, iar noi le avem de 200 de euro. Dacă se scumpeşte benzina, se vor sumpi toate“, a spus Mihai Brânzei.

Poliţiştii constănţeni s-au „alăturat“ protestului benzinarilor

Ei alimentează foarte încet, cantităţi mici de combustibil şi plătesc numai cu monede de 50, 10 şi 5 bani. „Protestez pentru că preţul benzinei este prea mare, iar salariile şi nivelul de trai sunt prea mici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri, dar am vrut să tragem un semnal de alarmă“, a declarat Rareş Radu (21 de ani) din Constanţa.

La rând s-a aşezat şi o maşină a poliţiei pe care protestatarii s-au grăbit să lipească un poster pe care scria „Scădeţi preţul combustibililor!“. Poliţiştii au dezlipit afişul şi au spus că ei nu protestează, ci sunt în patrulă. „Dacă nu protestaţi, atunci mergeţi şi patrulaţi. Nu mai staţi la rândul nostru!“, i-a îndemnat unul dintre şoferi, Silviu.

Valentina Cimpoaie (21 de ani) a venit la benzinărie cu o cutie de bomboane plină cu monede. Şoferiţa flutura cutia şi spunea că aceştia sunt singurii bani pe care îi mai are.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite