Constanţa: Poliţiştii percheziţionează locuinţa unui tăinuitor din Bărăganu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a fost arestat după ce a dat cinci lovituri
Hoţul a fost arestat după ce a dat cinci lovituri

Poliţiştii constănţeni au descins azi dimineaţă în locuinţa unui bărbat din Bărăganu, suspectat că achiziţiona autoturisme de la hoţi şi le tăia pentru a le vinde pe bucăţi.

Oamenii legii au ajuns la tăinuitor, Robert Relu Olaru după ce l-au prins pe cel care îl aproviziona: Nicolae Neagu în vârstă de 24 de ani din Techirghiol. Bărbatul a fost arestat vineri şi a recunoscut că a furat în perioada ianuarie-martie cinci autoturisme pe care le-a vândut.

Ultima mașină a fost furată din Tomis Nord, în noaptea de 3 spre 4 martie. Hoțul a recunoscut că i-a vândut mașina pe un milion lui Olaru. Cumpărătorul a apucat să o demonteze pentru piese de schimb. Ca urmare poliţiştii nu au mai recuperat decât motorul.

Olaru este recidivist pentru o faptă de furt şi se află în executarea unei pedepse de şase luni pentru dare de mită. Cu toate acestea procurorii nu l-au pus sub învinuire, preferând să îl audieze ca martor.

Poliţiştii au cerut mandat de percheziţie pentru locuinţa lui Olaru în speranţa că vor mai descoperi şi alte bucăţi din maşinile furate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite