Constanţa: VIDEO / Poliţiştii de la Rutieră au ieşit la vânătoare de vitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţie vitezomani, vi se pregăteşte ceva. Cele 12 autoturisme Logan achiziţionate de Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa au fost trimie deja pe străzi pentru a-i linişti pe şoferii vitezomani.

Maşinile de intervenţie au costat cât o limuzionă de lux: 34.000 de euro bucata. Poliţiştii dau de înţeles că-şi merită banii. Ele sunt dotate cu sistem video şi radar mobil. Noul sistem extrem de performant nu mai poate fi detectat de antiradarele de pe piaţă. De aceea, până acum, sute de soferi au plătit pentru că au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Punctul nevralgic o reprezintă viteza. Super-Loganul abia atinge 130km/h, însă aparatura pe care o are la bord este de ultimă generaţie.

Tot la puncte forte poliţiştii au trecut şi radarul care are corp comun cu antena şi care este dotat cu hard disk pe care sunt stocate toate imaginile preluate de camera de filmaţi. Poliţiştii se plâng însă de motorizarea slabă a maşinilor. Autoturismele nu au decât 70 de cai putere şi nu pot să-i urmarească pe vitezomani.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite