Constanţa: VIDEO UPDATE Poliţiştii au năvălit în casele hoţilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţiune de amploare derulată, azi dimineaţă, de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa: poliţiştii au efectuat 19 percheziţii domiciliare. Acţiunea a fost organizată de poliţişti pe baza datelor furnizate de Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă - Serviciul Constanţa.

Poliţiştii au început acţiunea la ora 6.00. Percheziţiile sunt efectuate în Tuzla, Agigea şi Eforie. Oamenii legii îi caută pe membrii unei grupări de hoţi  care furau din case de vacanţă.

Poliţiştii au ridicat din casele suspecţilor aparatură electronică şi bijuterii. În timpul percheziţiilor au fost descoperite şi patru arme de vânătoare dar şi un pistol cu aer comprimat şi mai multe cartuşe. Oamenii legii verifică acum dacă suspecţii erau autorizaţi pentru a deţine arme.
Surse din cadrul Poliţiei au afirmat că 14 persoane urmează să fie duse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri, urmând a se stabili dacă se impune să fie arestaţi preventiv.

Mebrii grupării au fost monitorizaţi timp de câteva luni de ofiţerii Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă - Serviciul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite