Constanţa: Fost poliţist, suspectat că și-a omorât bunicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul din cadrul Secției 3 a fost audiat timp de mai multe ore de către colegii săi.Polițistul Adrian Dorobanțu (38 de ani) locuia împreună cei doi bunici ai săi, iar în luna aprilie el a fost sancționat disciplinar după ce și-a bătut cu bestialitate bunica.

Dumitru Udriște (85 de ani) a fost găsit mort ieri în apartament de către soția sa, Ioana Udriște (84 de ani). Speriată, femeia a sunat imediat la 112 și a anunțat Poliția și Serviciul de Ambulanță.
 
Agentul șef adjunct Adrian Dorobanțu lucrează în cadrul Secției 3 de Poliție și locuia împreună cu cei doi bătrâni în apartamentul situat la etajul șase al unui bloc de pe bulevardul Tomis, în zona Tomis III.

El a fost chemat pentru audieri după ce pe trupul lui Dumitru Udriște au fost găsite mai multe urme de vânătăi. Surse din cadrul Poliției spun că Adrian Dorobanțu a susținut că nu are nicio implicare în moartea bunicului său și că bărbatul ar fi decedat din cauze naturale.    

Și-a luat bunica la pumni

În luna aprilie a acestui an, Adrian Dorobanțu a venit acasă beat și a luat-o la bătaie pe bunica sa. Femeia a fost lovită de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele în zona capului și în abdomen.

Vecinii au auzit strigătele ei de ajutor și au chemat imediat Poliția. Ioana Udriște a fost dusă de urgență la Spitalul Județean unde a fost diagnosticată cu o coastă fracturată și traumatisme cranio-faciale.
 
Agentul Adrian Dorobanțu a continuat să facă scandal chiar și în prezența colegilor săi ajunși la fața locului, dar și în sediul Secției 2 de Poliție unde a fost dus ulterior.

El a fost chemat în fața Consiliului de Disciplină din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție unde s-a decis excluderea s-a din cadrul instituției, însă agentul a contestat decizia și a continuat să se ducă la serviciu.

Deces cu semne de întrebare

Bătrâna a refuzat să depună plângere împotriva nepotului său, preferând să declare că vânătăile le-a obținut după ce a căzut pe scări.

Dosarul morții lui Dumitru Udriște a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Anchetatorii nu exclud varianta prin care se presupune că bătrânul ar fi avut căpătat urmele de lovituri în urmă cu mai mult timp.

Cadavrul a fost depus la morga Cimitirului Central, iar anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili cauzele precise care au dus la moartea bunicului agentului Adrian Dorobanțu.  
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite