Constanţa: UPDATE Poliţist reţinut pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a susţinut ca banii au fost împrumutaţi
Poliţistul a susţinut ca banii au fost împrumutaţi

Un poliţist din Pantelimon a fost reţinut, vineri, în urma unui flagrant delict organizat de ofiţerii Serviciului Anticorupţie Constanţa sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Update: Potrivit anchetatorilor Serviciului Judeţean Anticorupţi Constanţa, poliţistul Herici, îl hărţuia efectiv pe denunţător. În luna septembrie, agentul l-a tras pe dreapta pe conducătorul auto şi i-a atras atenţia că nu poartă centura de singuranţă. I-a explicat că este pasibil de amendă, i-a pus în vedere cam cât ar avea de plătit şi l-a lăsat să scape. În octombrie, scenariul s-a repetat. De această dată, şoferul nu afişase semnele de începător. Poliţistul a trecut cu vederea şi această neregulă, nu înainte de a-i prezenta şoferului „tariful“ legal.

În luna noiembrie, conducătorul auto s-a întâlnit din nou cu Herici. De această dată şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice iar poliţistul i-a pus în vedere că „datoriile“ pe care le avea faţă de el au crescut. Conducătorul auto i-a sesizat pe poliţiştii anticorupţie.

Flagrantul a fost organizat vineri. Agentul Marius Herici de la Poliţia Pantelimon a primit 400 de lei de la un bărbat care avea probleme cu legea. În timpul audierilor poliţistul a susţinut că banii respectivi reprezintă restituirea unui împrumut. Herici a fost reţinut pentru 24 de ore.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite