Constanţa: Poliţistul din clanul Beinur, eliberat pe o cauţiune de 15.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristinel Niţoi a fost arestat în octombrie
Cristinel Niţoi a fost arestat în octombrie

Adjunctul Poliţiei Neptun, comisarul şef Cristinel Niţoi, a fost eliberat, vineri seara, din decizia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Poliţistul a fost arestat la jumătatea lunii octombrie sub învinuirea de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului, alături de membrii clanului interlop condus de Beinur Nuredin.

Bani contra libertate

Comisarul şef a făcut tot posibilul să iasă din arest. El a depus o cerere de eliberare sub control judiciar care i-a fost respinsă, până la ultima instanţă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În pararel a cerut Curţii de Apel Bucureşti şi eliberarea pe cauţiune, preţul libertăţii fiind fixat de judecători la 15.000 de lei. Apărătorul a depus suma iar Curtea de Apel a admis cererea de eliberare. De aici şi până la  punerea efectivă în libertate s-au mai scurs câteva zile pentru că procurorii, care instrumentează dosarul privind infracţiunile comise de membrii clanului Nuredin, cu ajutorul poliţistului, au făcut recurs.
Ultimul cuvânt l-a avut tot Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a decis, vineri seara, eliberarea lui Niţoi din arestul Poliţiei Capitalei. În cazul în care cererea i-ar fi fost respinsă, Niţoi ar fi primit suma depusă pentru cauţiune înapoi.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite