Constanţa: Plimbări gratuite cu bicicleta în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 150 de biciclete pe care Asociaţia Green Revolution ce sunt puse la dispoziţia celor care doresc să facă o plimbare în mod gratuit vor fi amplasate pe faleza din Mamaia, în dreptul hotelului Iaki.

Bicicletele I’Velo pot fi împrumutate zilnic, între orele 10.00 şi 22.00 în baza unui act de identitate (buletin sau carte, carnet de şofer sau paşaport), iar perioada maximă pentru o plimbare este de două ore.

„I’Velo este proiectul de bază pentru ideile dezvoltate de Asociaţia Green Revolution în ceea ce priveşte alternativa la modalităţile de transport actual, dar şi pentru o viaţă cât mai sănătoasă, în care să facem cât mai multă mişcare. Bicicleta nu mai este demult un obiect pe care îl coborâm din pod doar în anumite ocazii. Ea devine, pe zi ce trece, alternativa de transport pe care o căutăm de multă vreme“, a declarat Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution. I’Velo este primul proiect naţional de utilizare gratuită a bicicletelor din România, demarat sub patronajul Ministerului Mediului şi Pădurilor.

Parteneri în proiect

Proiectul este realizat în parteneriat cu Rainbow Company Production, care pune la dispoziţie mobilierul stradal şi sistemele de securizare pentru biciclete, şi Raiffeisen Bank.

Deschiderea centrului din Mamaia presupune şi crearea a opt locuri de muncă în plină criză economică. „Cele opt locuri de muncă din Constanţa nu sunt primele şi nici ultimele puse la dispoziţia tinerilor de către Asociaţia Green Revolution. La ele se adaugă cele 50 de locuri de muncă din Bucuresti, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca şi Iaşi“, a declarat Corneliu Belciug, director de programe al asociaţiei.

Transport gratuit Constanța – Mamaia la concertul Mika 

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite