Constanța: Peste 25.000 de tineri au dansat aseară pe muzica lui Tiesto; dj-ul a electrizat atmosfera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

The Mission Dance Weekend, al doilea mare eveniment dedicat muzicii dance, după Liberty Parade, a depășit așteptările organizatorilor. Peste 25.000 de tineri au luat cu asalt plaja de la Năvodari, transformând spațiul într-o imensă discotecă în aer liber.

Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare nu numai de fanii din România, ci și din Europa. Foarte mulți tineri din Germania au sosit ieri la Mamaia și s-au campat în corturi cât mai aproape de locul de desfășurare a evenimentului. Li s-au alăturat alții din Bulgaria, Macedonia, Grecia, care și-au cumpărat bilete online cu luni înainte. Implicit, au petrecut și o vacanță la Mamaia. „Nu mă așteptam să găsesc o stațiune atât de modernă. Am venit împreună cu prietenii pentru concertul lui Tiesto și cred că mai rămânem încă o zi pentru a avea timp să vizităm și împrejurimile“, a declarat Nicholas, în vârstă de 31 de ani, din Germania.  


Ieri seară, cu o oră înainte de începerea concertului, drumul spre Năvodari era aprope impracticabil. Puținele forțe de ordine au făcut față cu greu traficului și fluxului de tineri care veneau din toate părțile spre scena special amenajată. Emblema The Mission – ochelarii trendy de soare au fost semnul distinctiv al serii.

image


După o încălzire cu DJ-ii români Snatt & Vix și un extraordinar joc de lasare, apariția lui Tiesto a electrizat publicul. Cuoscut DJ, într-o formă exelentă cu care ne-a obișnuit la fiecare aparție, s-a jucat la platane, amețind publicul. A oferit o muzică diversificată, de la producții recente până la clasice, pe beat-uri puternice. DJ-ul combină într-un modic unic progressive trance cu house. Câștigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance, Tiesto va fi întotdeauna privit ca fiind unul dintre cei mai mari artiști din spatele platanelor.

image

În public, s-a dansat pe rupte, pe o căldură năbușitoare. Dar marea a fost aproape, așa că mulțimea a năvălit la un moment dat în apă, tot pe acordurile muzii dance.

image

În seara aceasta, este rândul lui FatboySlim să încingă atmosfera pe plaja de la Năvodari.

Meniu de weekend la mare: Fatboy Slim, Tiesto, Ja Rule, salsa, show aviatic și iahturi de lux

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite