Constanţa: Pedofilul care i-a făcut doi copii fiicei concubinei a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a violat-o pe fiica concubinei lui timp de zece ani şi i-a făcut doi copii, un pedofil din Murfatlar a ajuns după gratii, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Şeila Omer (20 de ani) a fost violată de la vârsta de 10 ani de Ion Mitea (48 de ani), concubinul mamei sale, căruia i-a făcut şi doi copii: o fetiţă la vârsta de 12 ani şi un băiat la 17 ani.

Fata a depus plângere la poliţie în luna septembrie a anului trecut, în care spune că Ion Mitea este tatăl copiilor ei. De teamă, şi-a retras ulterior reclamaţia.

Poliţia Murfatlar a continuat ancheta şi în cursul acestei luni rezultatele ADN au confirmat că Mitea este tatăl celor doi copii, proveniţi în urma nenumăratelor violuri.

Mitea a fost reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa pentru 24 de ore, iar mâine urmează să fie dus la Parchetul Tribunalului cu propunerea de arestare.

„Ion Mitea se face vinovat de act sexual cu un minor, fapta fiind agravată şi pentru că acesta mai avea obligaţia, cel puţin morală, de îngrijire şi ocrotire a fetei", explică Ovidiu Grosu, şeful Poliţiei Murfatlar.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite