Constanţa: Pături pentru nevoiaşii din Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un gest care a adus bucurie pentru zeci de oameni
Un gest care a adus bucurie pentru zeci de oameni

Aproape 100 de familii nevoiaşe din Cumpăna au cu ce să se învelească în această iarnă. Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu filiala Constanţa a Crucii Roşii, a donat 150 de pături tinerilor din locuinţele protejate din localitate, dar şi persoanelor sărace.

Gestul BCR, la aniversarea a 20 de ani pe piaţa românească, a fost primit cu bucurie de beneficiarii cadourilor. „Adevărul de Seară“ Constanţa este partener al campaniei. „Ne bucurăm foarte mult că am primit pături. Chiar aveam nevoie de ele pentru că ne era frig noaptea“, a declarat Aiten, de 25 de ani, beneficiar al locuinţelor protejate din Cumpăna. La fel de mulţumite au fost şi ceilalţi beneficiari ai campaiei din localitate, care au primit şi câte trei pături, întrucât familiile lor numără şi câte şapte membri.

„Este a doua acţiune umanitară la Cumpăna pe care Crucea Roşie o realizează în parteneriat cu BCR. Prima dată au strâns foarte mulţi bani cu care au cumpărat produse pe care le-au donat Băncii de Alimente. Acum, au donat 150 de pături: 100 pentru nevoiaşii din Cumpăna, 30 pentru Şcoala Specială nr. 2 Constanţa şi 20 ajung la bătrânii nevoiaşi din municipiul Constanţa“, a declarat şeful Crucii Roşii Constanţa, Carmen Lungu.

Acţiune cu repetiţie

Reprezentanţii BCR Constanţa dau asigurări că astfel de acţiuni nu sunt singulare. „Activitatea de astăzi face parte dintr-o campanie la nivel naţional. Noi am mai colaborat cu Crucea Roşie Constanţa şi am ajutat la campania Banca de Alimente cu 3,6 tone de produse. Acţiunile noastre de binefacere nu se vor opri aici“, a declarat Victor Marian Manole, director judeţean de retail, Sucursala Constanţa a BCR.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite