Constanţa: Patru persoane rănite într-un accident rutier FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe strada Unirii din Constanţa. Poliţiştii spun că accidentul s-a petrecut după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

UPDATE ora 16.57: În momentul în care cele două maşini s-au ciocnit, autoturismul marca Peugeot era la un pas de a intra într-o casă de schimb, aflată la intersecţia străzilor Zorelelor şi Unirii, locul în care s-a petrecut accidentul.

Ionela Fătescu (24 de ani), vânzătoarea de la ghişeul casei, a tras o sperietură groaznică. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tânăra Ionela Fătescu era în stare de şoc

image

„Stăteam liniştită, iar, apoi, am auzit o bubuitură puternică. M-am speriat foarte tare şi m-am ascuns sub ghişeu şi am început să ţip“, rememorează tânăra momentele de panică prin care a trecut.

În accident au fost implicate două autoturisme: un Peugeout şi un Mercedes.

Accidentul s-a produs din cauza conducătorului auto al Peugeot-ului

image

Patru persoane au fost rănite şi transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa. În Peugeout se aflau un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 75 de ani iar în Mercedes două tinere de 19 şi respectiv 22 de ani. Se pare că vina pentru producerea accidentului îi aparţine şoferului Peugeout-ului care nu a acordat prioritate.

În Mercedes se aflau două tinere de 19 şi, respectiv, 22 de ani

image

Pe strada Unirii se produc frecvent accidente rutiere pentru că nu există decât câte o bandă de circulaţie pe sens. Practic, din cauza maşinilor parcate pe ambele părţi ale străzii şoferii sunt nevoiţi să circule pe mijlocul şoselei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite