Constanţa: Partidă de vânătoare ilegală în Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bărbaţi din cernavodă au dat iama printre gâşte
Doi bărbaţi din cernavodă au dat iama printre gâşte

Poliţiştii de frontieră au întrerupt o partidă ilegală de vânătoare organizată între Cernavodă şi Seimeni de doi bărbaţi. Până la apariţia oamenilor legii aceştia reuşiseră să împuşte deja nouă gâşte şi o lebădă.

Patrula Poliţiei de Frontieră a intervenit după ce a auzit focuri de armă.  Când i-au descoperit Stoica Petre (53 ani ) şi Mihai Pop (40 ani) apucaseră să se urce în maşină, o Dacie 1310, şi să încarce şi vânatul. Poliţiştii au percheziţionat maşina şi au descoperit nouă gâşte şi o lebădă împuşcate. În maşină au găsit şi două arme de vânătoare, mărcile ZB şi Merkal Shul, cu calibru de 12 milimetri.

Vânătorii au fost audiaţi. Au declarat că nu aveau permis de vânătoare, nu au aviz pentru a deţine arme de acest tip şi nici măcar acte de provenineţă pentru cele două puşti.

Vânatul a fost confiscat şi predat Agenţiei Judeţene pentru Vânătoare şi Pescuit Constanţa iar armele au fost ridicate.  Petre şi Pop sunt cercetaţi pentru mai multe învinuiri, printre care nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor dar şi pentru că au vânat fără permis. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite