Constanţa: Particular jefuit de turişti falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Mangalia a rămas fără agoniseala de o viaţă, după ce tinerii pe care i-a cazat în apartament au prădat-o.

Bătrâna a mers la apartamentul pe care-l închiriase aseară unor tineri, însă când a intrat pe uşă nu a mai găsit nimic în casă. Televizorul, butelia şi celalete bunuri pe care femeia le strânsese toată viaţa dispăruseră.

Văduva a anunţat într-un suflet poliţiştii din Mangalia, care s-au deplasat la faţa locului. Disperată, femeia le-a povestit oamenilor în urniformă că şi-a închiriat apartamentul unui grup de trei tineri, doi băieţi şi o fată.

„Turiştii“ i-au dat văduvei o copie după un buletin care aparţinea unei alte persoane. „Tinerii cu vârsta de aproximativ 25-27 de ani s-au cazat ca turişti, însă au prezentat o copie după un act de identitate care nu le aparţinea“, a declarat comisarul-şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei din Mangalia.

Anchetatorii spun că tinerii au venit pregătiţi, cel mai probabil au încărcat bunurile într-o maşină şi s-au făcut nevăzuţi.

Cei trei tineri vor fi acuzaţi de furt calificat şi riscă să petreacă până la zece ani în spatele gratiilor. Poliţiştii atrag atenţia persoanelor care îşi închiriază locuinţele turiştilor.

Proprietarii trebuie să fie atenţi la actele pe care le prezintă turiştii, iar la cea mai mică suspiciune să apeleze numărul de urgenţă 112.

Citeşte în despre valul de furturi de pe litoral!

image

Citeşte şi UPDATE Membrii clanului mafiot Băncuţă din Constanţa au ajuns după gratii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite