Constanţa: Parcul de la CET a fost inaugurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia făcută în zona industrială s-a ridicat la aproape 600.000 de euro. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi dispune de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii care locuiesc în cartierul situat în zona industrială a oraşului.

Locuitorii din cartierul CET au venit ieri după-amiază să vadă noul parc ce a fost finalizat pe strada Caraiman, în apropierea căii ferate.

Oamenii au fost întâmpinaţi de spiriduşi, iar copiii au fost grăbiţi să se joace în leagănele realizate modern asemenea unor aparate de forţă.

Parcul de la CET se întinde pe o suprafaţă de 15.000 metri pătraţi şi dispune de spaţii verzi, locuri de joacă şi mici fântâni arteziene.

În zonă au fost amenajate şi terenuri de sport pentru tenis, ping-pong, skateboard şi fotbal. Parcul reprezintă o investiţie de 580.000 de euro, din care peste 400.000 de euro au fost făcute de un agent economic, iar restul de către autorităţile locale care au pus la dispoziţie şi terenul.


Brad împodobit


Zeci de persoane au împânzit ieri parcul, iar printre invitaţi s-a aflat şi primarul Constanţei, Radu Mazăre care a sosit la eveniment cu o întârziere de peste o oră. El a fost aşteptat însă de organizatori şi cu ajutorul unor copii a fost tăiată panglica inaugurală.

Între timp, oamenii au profitat de vremea frumoasă, au stat de vorbă, s-au plimbat, iar copiii au tras o joacă pe cinste. Pe scena amplasată în incinta parcului a fost organizat şi un spectacol. Înainte de a pleca, edilul şi organizatorii au plantat un brad şi l-au împodobit.

Constănțenii şi-au exprimat dorinţa ca autorităţile locale să mai amenajeze spaţii verzi şi parcuri şi în alte zone din oraş.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite