Constanța: Parc acvatic la Mahmudia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul parc acvatic din judeţul Tulcea va costa circa 3.000.000 de lei şi va fi situat vizavi de port. Locul de distracţie se va deschide la Mahmudia.

Va fi un fel de Aqua Magic, care va creşte semnificativ numărul de turişti din localitatea deltaică Mahmudia. Este vorba despre o investiţie de 30 de miliarde de lei vechi, care este depusă acum spre finanţare la Brăila, pe Programul Operaţional Regional.

Investiţie de 3 milioane de lei

Agenţia Judeţeană de Protecţie a Mediului a dat deja undă verde pentru realizarea acestei investiţii. „Noi credem că avem şanse mari să îl câştigăm. Proiectul are o valoare estimată la circa 3 milioane de lei şi presupune realizarea unui soi de Aqua Magic la Tulcea. Este vorba despre un parc acvatic modern, primul de acest tip din judeţul nostru“, a precizat primarul din Mahmudia, Gherghina Vrămuleţ. El va fi amplasat pe un teren în suprafaţă de un hectar din centrul comunei.

Bazin semiolimpic

În mijlocul parcului care se va amenaja la Mahmudia, va fi amplasată o piscină. În parc vor mai funcţiona şi un bazin semiolimpic pentru înot de performanţă, spaţii de joacă pentru copii, dar şi un restaurant.

Citiți mai multe în  !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite