Panică printre călători! Atacuri cu spray paralizant în autobuzele din Constanţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în mijlocul de transport în comun au început să bate disperate în geamul şoferului, panicaţi de faptul că nu mai pot respira din cauza susbstanţei pulverizată în aer.

UPDATE ora 12.10 Încă un autobuz a fost atacat cu spray paralizant. La ora 12.05, autobuzul B 92 HIG, care circulă între depou şi Pescărie, a trebuit să evacueze călătorii în mijlocul unei intersecţii din cauza gazului iritant.

Ora 11.45 Un autobuz ce aparţine Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa (RATC) şi circulă pe linia 40 a fost atacat de persoane care au pulverizat spray paralizant spre călători. Cu doar o staţie înainte de zona Delfinariu, un tânăr a pulverizat spray lacrimogen în mijlocul de transport, reuşind să stârnească panică în rândul călătorilor.


Foto: Călătorii îl acuză pe tânărul din imagine că ar fi unul dintre atacatori

„Eu sunt hipertensivă gradul trei, juetul mi-a trecut chiar pe lângă nas. Am simţit că mor!“, spune panicată o femeie care abia a reuşit să coboare din autobuz.
Pasagerii liniei de transport în comun spun că cel care a pulverizat substanţa iritantă făcea parte dintr-un grup gălăgios.

image

Autobuzul şi-a continuat traseul până la capătul de linie din zona Pescărie fără călători.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite