Constanţa: Pălării din pahare şi rochii cu farfurii de plastic (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lingurite din plastic, pe post de accesorii
Lingurite din plastic, pe post de accesorii

Creatoarea care l-a îmbrăcat pe primarul Mazăre în nazist, şocheză din nou cu o colecţie din materiale neconvenţionale; Mihai Mazăre, unul dintre fraţii  edilului constănţean, s-a aflat în public, felicitând-o pe Marcela Cuzic pentru prezentare. În ton cu evenimentul, la final, creatoarea a primit flori împachetate în ziare.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DE EXCEPŢIE!

În Clubul Crush Constanţa, a fost prezentată cea mai recentă colecţie a creatoarei Marcela Cuzic, designerul vestimentar care a ajuns celebră după ce l-a îmbrăcat pe primarul Radu Mazăre în nazist.

Supranumită „Vortex (Vârtejul)“, colecţia a antrenat pe catwalk manechine galactice, înveşmântate în creaţii futuriste“, spune Isabella Teodoroiu, director al S.C. X-Alter Event SRL, organizator al evenimentului.

„Creatoarea Marcela Cuzic, un designer cu porniri suprarealiste, a combinat de această dată materiale convenţionale cu accesorii neconvenţionale, refolosite din diverse surse, eleganţa fiind dusă la extrem, însă fără a deveni agresivă“.

Astfel, pe scenă, au defilat manechine ce purtau pălării cu pahare, rochii cu aplicaţii inedite - farfurii, paie, doze de aluminiu. Rochia care a încheiat colecţia a fost spectaculoasă, cu o trenă lungă realizată din hârtie.

Marcela Cuzic a transmis un mesaj inedit, acela că moda nu are limite, totul depinde de imaginaţia din atelier. 

O prezentare de modă similară, cu materiale neconvenţionale, a fost realizată şi de liceenii de la Colegiul naţional de arte „Regina Maria“ Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite