Constanţa: Pachete pentru familiile nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pachetele au fost distribuite nevoiaşilor şi persoanelor dizabile
Pachetele au fost distribuite nevoiaşilor şi persoanelor dizabile

Jandarmii grupării mobile „Tomis“ şi voluntarii filialei de Cruce Roşie Constanţa au împărţit astăzi 30 de ajutoare la parohia „Sfântul Dumitru“

Acţiunea a fost posibilă în urma colectării de alimente prin intermediul proiectului „Banca de alimente“ şi a vizat distribuirea de pachete pentru 30 de familii cu venituri reduse. Cinci jandarmi şi cinci voluntari ai Crucii Roşii, ajutaţi de preotul Gheorghe Roman au împărţit ulei, zahar, făină şi alte alimente celor nevoiaşi.

„Acţiunea nu este singulară şi sper ca pe viitor să mai desfăşurăm astfel de acţiuni, în baza unui protocol semnat între Gruparea Mobilă şi Societatea de Cruce Roşie, filiala Constanţa“,  a declarat Codru’in popoiu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“.

„Vremea din ultima perioadă ne-a împiedicat să ne desfăşurăm acţiune aşa cum ne-am fi dorit. De obicei mergem la fiecare dintre familiile care au nevoie de ajutor, printre ei se numără şi persoane cu dizabilităţi. Luna aceasta am distribuit 60 de pachete“, a menţionat Carmen Lungu, directorul filialei de Cruce Roşie Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite