Constanţa: Opt pacienţi au fost aduşi la spital pentru dializă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolnavii se află acum sub tratament
Bolnavii se află acum sub tratament

Bolnavii care fac dializă au fost internaţi de duminică în spital pentru a-şi putea efectua tratamentul la timp. Ambulanţele ajung cu mare greutate la solicitări din cauza drumurilor acoperite de zăpadă.


Opt persoane din totalul celor 29 care necesită dializă au fost aduse deja la spital, iar altele patru urmează a fi aduse în cursul zilei de astăzi. 

Purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Florian Stoian a declarat că pacienţii beneficiază de cele mai bune condiţii, tratament şi se află în afara oricărui pericol.

Frigul i-a băgat în spital şi pe oamenii străzii. În momentul de faţă au fost aduse la Urgenţă două cazuri sociale, iar altele s-au aciuiat pe lângă spital.

Ambulanţa circulă cu dificultate

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa îşi desfăşoară activitate cu greutate. Din cauza drumurilor acoperite de zăpadă, ambulanţele parcurg distanţele mult mai greu. 

Directorul adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Aura Broască a declarat că ambulanţele circulă greu în  zona Mihai Viteazu, Oituz, Piatra, Dumbrăveni, Tariverde,  Tuzla.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite