Constanţa: Ofertă de mărţişoare din aur şi argint

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţurile podoabelor variază între 6 şi 35 de lei
Preţurile podoabelor variază între 6 şi 35 de lei

Comercianţii de mărţişoare şi-au întins deja tarabele pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa. Oferta este bogată şi, comparativ cu alţi ani, kitch-urile au început să fie înlocuite de podoabe executate cu mult bun gust, fie lucrate manual, fie produse de serie.

În funcţie de calitatea produsului a fost stabilit şi preţul, care nu diferă mai deloc faţă de cel de anul trecut. Tradiţionalele: coşar, potcoavă sau trifoi, lipite pe o bucată de carton alb şi cu un şnur în alb şi roşu costă un leu. La acelaşi preţ pot fi găsite şi mărţişoare făcute manual, dar fără prea mari pretenţii.

Dacă vor ceva mai pretenţios pentru doamne sau domnişoare, domnii pot opta pentru mărţişoarele din argint, care au preţuri cupinse între 6 şi 15 lei, sau pentru unul din alamă suflat cu aur. Sunt delicate şi de mare efect, preţurile fiind însă pe măsură: între 14 şi 35 de lei. „Se vând destul de bine pentru primele zile. Dacă stau să mă gândesc, anul acesta am vândut mai ulte decât anul trecut“, spune Cornelia Enache, vânzătoarea mărţişoarelor suflate cu aur de 24 de karate. Ca o noutate pe piaţa mărţişoarelor sunt şi cele făcute de mână.

Un adevărat spectacol de culoare se găseşte şi pe taraba soţilor Şoş, artişti plastici, ale căror mărţişoare unicat încântă vederea, preţurile fiind cuprinse între 1 şi 40 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite