Constanţa: Oaspeţi de seamă de Kurban Bayram VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Invitaţii s-au delectat cu bucate tradiţionale
Invitaţii s-au delectat cu bucate tradiţionale

Consulul General al Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, James Gray a fost unul dintre invitaţii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco Musulmani din România (UDTTMR) în a doua zi de Kurban Bayram.

James Gray a transmis comunităţii tătarilor turco musulmani mesajul preşedintelui SUA, Barak Obama, cu ocazia sărbătorii: „Michelle şi cu mine dorim să urăm Kurban Bayram fericit musulmanilor din România şi drum bun celor care fac pelerinajul la Mecca“.

Înaltul oaspete a aplaudat dansul tradiţional al tătarilor şi a apreciat mâncărurile servite. „Nu sunt pentru prima dată la Constanţa, dar este pentru prima dată când particip la o astfel de sărbătoare şi am avut o experienţă uimitoare aici. Am fost servit cu atât de multe lucruri şi sunt fascinat de tradiţia musulmană. M-am bucurat să-i văd pe tineri cum sărbătoresc. Am degustat multe delicatese şi mi-a plăcut în mod deosebit pâinea tătărească“, a declarat James Gray.

La manifestare a participat şi Muftiul Cultului Musulman din România, Murat Iusuf, subprefectul judeţului Constanţa, Aidun Curt - Mola şi deputatul Aledin Amet.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite